Unibet online fogadási útmutatók

A kelta a hétfő közepén felmelegedett a döntő bajnokok bajnokságra, egy 4-2-es győzelmet aratott a St Johnstone-nál a McDiarmid Parkban, miután túlélte a késői szünetet. a 28. percben a szezon hatodik pontjával és a Scott Sinclair és James Forrest további góljaival három Unibet premiership pontot kaptak, amelyeket az intervallum biztosított.A skót bajnokok a második felében jártak, míg a 82. percben a Liam Henderson kelta helyettesítője Danny Swansont büntette, hogy a szentek középpályásai, mielőtt Steven MacLean megtámadta a 88. percben egy Unibet másodpercet a bajnokságra, a 88. percben adta a Perth oldal késői reménye és a kelta késői aggodalma.

Azonban a Celtic helyettesítője, Ryan Christie, a közeljövőben még több időt töltött, hogy 4-2-et csináljon, és tisztességesebben tükrözze a játékot az eredményvonalon.

A Celtic megverte a Hapoel Be’er Shevát 5-2-et a bajnokok Ligája első Unibet szakaszában szerdán este, és az első félidőben végzett teljesítményükben biztosak lehetnek abban, hogy befejezik a munkát a Turner Stadionban bár Brendan Rodgers némi unibet élő fogadás aggodalommal tölti el a célok elvesztését.Annak ellenére, hogy a kelta Izraelbe irányuló útja a héten közepén, Rodgers erőteljes Unibet online fogadási útmutatók kezdetét fejezte ki.

Tommy Wright, a szentek vezetője, Richard Foster, az új aláírása a Ross megyéből, az átalakított védekezésben, amely a sérült Steven Anderson, Tam Scobbie, Dave Mackay és Keith Watson nélkül volt.

A látogatók hamarosan eljutottak a Perth-napsütésbe, és még néhány szoros hívás Unibet érkezett, mielőtt átvették volna a vezetést.

A bal hátsó Kieran Tierney a Foster-t és mikor visszavonult Griffiths lábainál leszállt, aztán leereszkedett a bárból, ami enyhe hajlításnak tűnt.

St Johnstone válaszolt, és David Wotherspoon szabadrúgását a kapus fölé Unibet emelte. Craig Gordon, a kelta túlélte a sarkot, de ez annyira volt, mint a szentek, akiket ellenségesen kínáltak.

Griffiths w a Craig Thomson által a dobozba történő szimulációba való foglalás után Foster költözött, de öt percre az intervallumtól a Celtic megduplázta a vezetését a Sinclairon keresztül. Alan Mannus, a szentek birtokosa, aki aztán ragyogóan meghallgatta Griffiths nyomon követését, csak hogy lássa a labdát a Sinclair-nek, hogy bekopogjon a kitett hálóba. \ T félig megkönnyebbült a Patrón üldözés előtt, mielőtt magabiztosan kopogta volna a labdát Mannus felett, aki aztán meg kellett Unibet mentenie a Griffiths szabadrúgást, hogy megakadályozza a negyedik számot a szünet előtt. a második félidőben, amikor a hazai oldal továbbra is domináns volt, és Foster szinte belépett a Unibet saját hálójába.

Azonban St Johnstone-nak életmentője volt, amikor Henderson, a Bitton számára, megdobta Swansont. doboz és a szentek játékosa unibet fogadási bónuszok meggyújtotta a kapott büntetést pa st. Gordon.

A MacLean két perc múlva megérintette Swanson keresztjét, hogy a kelta Unibet szurkolók számára az utolsó pillanatban ideges maradjon Christie-ig, a Forrest-hez, a negyedikben.

„Azt hittem, hogy a játék 99,9 százaléka kiemelkedő volt” – mondta egy elégedett Rodgers.

„A futballunk minősége, különösen az első felében, kiváló volt.A második felében jó területeken volt lehetőségünk. Teljes irányításunk volt a játékban, és egy igazán puha Unibet büntetést adtunk el – és ez büntetés volt. Rossz kihívás volt – és elveszítünk egy célt, amikor 10 férfira esünk [Henderson elkezdett kezelni a szemet.]

„Hirtelen a közeljövőben nincs közel a tényleges játék, de ez egy kicsit reményt ad nekik. ”

De ha egyszer 11 embert kapunk újra a mezőn, akkor uraljuk a labdát, és Unibet újabb esélyt és eredményt hozunk létre. Tehát nem hiszem, hogy az eredménymutató tükrözné a játékot, ha őszinte vagyok. Ma négyünk van, és talán még négy lett volna, ami óriási bókot jelent a játékosoknak, mert ez egy olyan csapat, amely Tommy Wright alatt nagyon jól teljesített. ”